fbpx

Sådan bestiller du briller med præcision online og sparer 80%

Som den eneste online optiker giver Brilleklubben dig mulighed for præcist at tilpasse dine briller. Det eneste du skal bruge er din mobiltelefon. Præcision er det vigtigste, når du bestiller briller. Optikeren bruger lang tid på at justere brillerne til dine øjne. Hos os foregår justeringen med et billede af dig selv med brillerne på.

Perfekt tilpasset glidende overgang giver klart syn
Perfekt tilpassede briller med glidende overgang med tilpasningskryds præcist over pupillerne

For at tilpasse brillerne, er det vigtigt at måle præcist hvor dine pupiller er placeret i brillen. Placeringen måler optikeren i pupil distance (PD) og segment højde. Før glassene placeres i stellet er det nødvendigt at måle placeringen. Du kan derfor ikke købe stel og glas samtidig, som det ses hos alle andre webbutikker. Før glassene bestilles, skal der tages tilpasningsbilleder med stellet, så man er sikker på den rette pasform.

1. Bestil stel hos Brilleklubben eller anden brillebutik på nettet

Køb stel på nettet

Nettet har mange butikker, hvor du kan købe brillestel og solbriller. I dette link Hvordan køber jeg stel på nettet finder du en række .dk butikker, som kommunikerer på dansk. Det er muligt at finde stort set alle de modeller du kender fra optikeren, men til en langt lavere pris. Typisk sparer du 60 -70 %. For enkeltstyrkebriller kan du blot indtaste dine styrker og få brilleglas i din styrke med i handelen, ofte uden beregning. Der er tale om originale varer – butikkernes omkostningsstruktur muliggør de lave priser og det store udvalg. I en video forklarer vi, hvordan du kan spare 1300 kr. på stel fra Diesel og 2300 kr. på stel fra Tom Ford. Videoen ser du i dette link: Sådan finder du stel på nettet. Se også gerne artiklen om vore tre unikke fordele. Brilleklubbens steludvalg ser du her.

På netbutikkerne er der imidlertid ikke mulighed for at tilpasse brilleglas med glidende overgang. Det skyldes, at der for briller med glidende overgang kræves en meget præcis tilpasning. Derfor skal du bruge Brilleklubben, se video

2. Tag brilleportræt for præcis tilpasning af glidende overgang

Brilleportræt

Brille-klubben har udviklet en ny teknik, hvor vi med billeder af dig og dine briller kan skræddersy hele brillen. Teknikken sikrer, at du får det maksimale synsfelt på alle afstande gennem optimeret synsfelt. Se hvordan du tager billeder til at bestille briller hos Brilleklubben, se sådan tager du de tre tilpasningsbilleder.

Du indsender billeder som en del af bestillingen af din brille. Vi sikrer, at billederne er gode nok til at skræddersy brillerne og sender dig adresselabel for at indsende dit stel. Først når vi har modtaget stellet og igangsat produktion af brillerne, effektuerer vi din betaling. Du vil blive kontaktet, hvis der er problemer med din bestilling.

3. Modtag perfekt tilpasset glidende overgang og nyd besparelsen på 80%

Besparelse for glidende overgangsbriller

Du modtager brillen klar til brug efter ca. 3 uger. Vi beder dig straks kontrollere din synsstyrke med de vedlagte papirer, så vi hurtigst muligt kan hjælpe, hvis der, mod forventning, er problemer. Det er vigtigt for os, at du er fuldstændig tilfreds. Der er således tre måneders tilfredshedsgaranti på brillen. Din besparelse er typisk over 7.500 kr., for det samme gode produkt du kender fra optikeren. Besparelsen kan du bruge på en lille ferie og nyde dit gode syn mens du ligner en million med briller fra Armani, Dior, Chanel, Porsche, eller hvad du nu har valgt.

Note: Brillekøb på nettet er kun for dig, der er vant til at bruge briller og selv kan rette dem til. Du bør ikke købe såkaldt uindfattede/ rammeløse briller på nettet, da disse typisk skal opstrammes hos optikeren med jævne mellemrum. Brillekøb på nettet er Corona sikkert, da du kan bestille fra sofaen.

Sådan bestiller du vores brilleglas med glidende overgang

Nedenfor kan du bestille skræddersyede brilleglas til din brille. Til bestillingen skal du have følgende:

Billederne af dig skal tages på samme afstand og i øjenhøjde, se video om hvordan de tre tilpasningsbilleder skal tages.

Efter bestilling vil du modtage mail med addresselabel til indsendelse af dit stel. Indenfor tre uger vil vi returnere stellet med de skræddersyede brilleglas monteret og klar til brug.

Vi har i dette link forsøgt at forklare forskellen mellem brillekøb ved optikeren og Brilleklubben.

Med en række eksempler har vi beregnet hvor meget du kan spare på glidende overgang ved Brilleklubben.

Brilleklubben har så lave lave priser for kvalitetsglas, at du får råd til flotte mærkevarestel. Hvad er hot? Se vores liste over de mest populære brillemærker.

Hvis du er glad for dit stel, men ønsker nye glas, kan du ved Brilleklubben få nye glas til gamle briller uden ekstraudgifter.

Ring til os