Sådan bestiller du briller med præcision online og sparer 80%

Præcision er det vigtigste, når du bestiller briller, særligt når de skal skræddersys. Optikeren bruger lang tid på at justere brillerne til dine øjne. Brilleglassene skal placeres, så monteringskrydset sidder præcist foran pupillerne, se nedenstående billede. Monteringskrydset fjernes naturligvis i den færdige brille og bruges kun for tilpasning.

Perfekt tilpasset glidende overgang giver klart syn
Perfekt tilpassede briller med glidende overgang med monteringskryds præcist over pupillerne

Hos os foregår tilpasningen ved billedanalyse. Som den eneste online optiker giver Brilleklubben dig mulighed for præcist at tilpasse dine briller. Det eneste du skal bruge er din mobiltelefon. Du skal tage fire billeder, som oploades ved bestilling, se nedenfor.

Sådan bruger du Brilleklubben – video på 1½ minut

Vores glas er naturligvis af den skræddersyede type med det bredeste synsfelt. Vi bruger billederne til at lave den bedst mulige skræddersyning af glassene.

Læs mere om Brilleklubbens koncept her

Bestillingsmuligheder hos Brilleklubben

1. Bestil stel hos Brilleklubben eller anden brillebutik på nettet

Køb stel på nettet

Nettet har mange butikker, hvor du kan købe brillestel og solbriller. I dette link Hvordan køber jeg stel på nettet finder du en række .dk butikker, som kommunikerer på dansk. Det er muligt at finde stort set alle de modeller du kender fra optikeren, men til en langt lavere pris. Typisk sparer du 60 -70 %. For enkeltstyrkebriller kan du blot indtaste dine styrker og få brilleglas i din styrke med i handelen, ofte uden beregning. Der er tale om originale varer – butikkernes omkostningsstruktur muliggør de lave priser og det store udvalg.

Se hvordan du kan spare 1300 kr. på stel fra Diesel og 2300 kr. på stel fra Tom Ford i vores video: Sådan finder du stel på nettet. Brilleklubbens steludvalg ser du her.

De mange netbutikker er store og professionelle, men kan ikke tilpasse brilleglas med glidende overgang. Det skyldes, at der for briller med glidende overgang kræves en meget præcis tilpasning. Se vores video om hvorfor du skal du bruge Brilleklubben, se video

2. Tag brilleportræt for præcis tilpasning af glidende overgang

Brilleportræt

Brille-klubben har udviklet en ny teknik, hvor vi med billeder af dig og dine briller kan skræddersy hele brillen. Teknikken sikrer, at du får det maksimale synsfelt på alle afstande gennem optimeret synsfelt. Se hvordan du tager billeder til at bestille briller hos Brilleklubben, se sådan tager du de tre tilpasningsbilleder.

Du indsender billeder som en del af bestillingen af din brille. Vi sikrer, at billederne er gode nok til at skræddersy brillerne og sender dig adresselabel for at indsende dit stel. Først når vi har modtaget stellet og igangsat produktion af brillerne, effektuerer vi din betaling. Du vil blive kontaktet, hvis der er problemer med din bestilling.

3. Modtag perfekt tilpasset glidende overgang og nyd besparelsen på 80%

Besparelse for glidende overgangsbriller

Du modtager brillen klar til brug efter ca. 3 uger. Vi beder dig straks kontrollere din synsstyrke med de vedlagte papirer, så vi hurtigst muligt kan hjælpe, hvis der, mod forventning, er problemer. Det er vigtigt for os, at du er fuldstændig tilfreds. Der er således tre måneders tilfredshedsgaranti på brillen. Din besparelse er typisk over 7.500 kr., for det samme gode produkt du kender fra optikeren. Besparelsen kan du bruge på en lille ferie og nyde dit gode syn mens du ligner en million med briller fra Armani, Dior, Chanel, Porsche, eller hvad du nu har valgt.

Note: Brillekøb på nettet er kun for dig, der er vant til at bruge briller og selv kan rette dem til. Du bør ikke købe såkaldt uindfattede/ rammeløse briller på nettet, da disse typisk skal opstrammes hos optikeren med jævne mellemrum. Brillekøb på nettet er Corona sikkert, da du kan bestille fra sofaen.

Sådan bestiller du vores brilleglas med glidende overgang

Nedenfor kan du bestille skræddersyede brilleglas til din brille. Til bestillingen skal du have følgende:

  • Billede af din brillerecept – sådan får du en brillerecept
  • Portræt af dig uden briller
  • Portræt af dig med briller
  • Profilbillede af dig med briller

Billederne af dig skal tages på samme afstand og i øjenhøjde, se video om hvordan de tre tilpasningsbilleder skal tages.

Efter bestilling vil du modtage mail med addresselabel til indsendelse af dit stel. Indenfor tre uger vil vi returnere stellet med de skræddersyede brilleglas monteret og klar til brug.

Vi har i dette link forsøgt at forklare forskellen mellem brillekøb ved optikeren og Brilleklubben.

Med en række eksempler har vi beregnet hvor meget du kan spare på glidende overgang ved Brilleklubben.

Brilleklubben har så lave lave priser for kvalitetsglas, at du får råd til flotte mærkevarestel. Hvad er hot? Se vores liste over de mest populære brillemærker.

Hvis du er glad for dit stel, men ønsker nye glas, kan du ved Brilleklubben få nye glas til gamle briller uden ekstraudgifter.

Ring til os

Firmaoplysninger

Brilleklubben ApS
Rugkrogen 4
2880 Bagsværd
Tel. 7273 2088
CVR 32146775

info@brille-klubben.dk

Anmeldelser

Cookies

Links

Betaling