Hvad er forskellen mellem Brilleklubben og optikeren

Briller med glidende overgang købes typisk hos optikeren. Her en sammenligning med køb ved Brilleklubben. Alle forsendelser mellem dig og os er gratis!

Briller er en stor udskrivning og vi kunder har derfor meget begrænset erfaring med brillekøb. Mange valg overlades derfor til optikeren. Hvor gode glas har jeg behov for? Hvilket stel passer mig? Hos Brilleklubben forsøger vi at lette valget: Vi tilbyder ubetinget det bedst mulige brilleglas og overlader stelvalget til dig og de mange gode vejledninger på nettet. Udvalget på nettet er nu så stort, at man kan købe de fleste stel som du ser hos optikeren, men til meget lavere priser.

Nedenfor ses de trin der skal til for at bestille briller hos optikeren og ved Brilleklubben.

Sammenligning af brillekøb på nettet og ved optiker. Nettet har stort udvalg og er langt billigere

De fem trin i købet

1. trin er at købe et passende stel. I artiklen om stelkøb på nettet viser vi en række .dk sites, hvor du kan kommunikere på dansk. Alle butikkerne har fine vejledninger til stelvalg og returret, hvis det valgte stel alligevel ikke passer.

2. trin er en ny brillerecept, som øjenlægen eller optikeren laver for dig. Her skal du huske på, at brillerecepter laves på baggrund af en subjektiv synsprøve. Det subjektive i prøven er, at du som patient skal svare ja eller nej til, om du ser bedre ved forskellige linsestyrker. Resultatet af synsprøven vil kunne skifte fra dag til dag og også mellem optikere. Hvis du ser fint med den nuværende recept, er det ikke altid en god ide at skifte. Under siden om brillerecept, kan du downloade synstavler for at vurdere din synsstyrke. Under synsprøven vurderer øjenlæge, eller optikeren om der er tegn på sygdom. Det er derfor godt at få øjnene undersøgt regelmæssigt.

3. trin er, at opmåle brillen for at tilpasse glasset præcist. Ved optikeren tager en salgsassistent billeder af dig med et særligt kamera, eller en Ipad. Ved Brilleklubben beder vi dig om at tage tre billeder, som medsendes bestillingen. Du skal også indsende billede af den brillerecept, som du ønsker at bruge.

4. – 5. trin: Fra bestilling går der op til tre uger til brillen leveres direkte til dig og er klar til brug. Ved Brilleklubben har vi 3 måneders tilfredshedsgaranti.

I eksemplet koster samme typer briller 11.598 og 3.016 ved hhv. optiker og Brilleklubben. Der er tale om briller med Tom Ford stel og de bedste glas med skræddersyet glidende overgang.

Ring til os