Brillestel

Brillestel – når mode og sundhed rummes i ét produkt

Om briller siger man ofte, at det drejer sig om at se godt og se godt ud. Stellet drejer sig ofte om at se godt ud. Her giver vi et par tip om køb af stel.

Brillestel er på samme tid en modeartikel og medicinsk udstyr. Høreapparater, kørestole eller krykker kommer ikke i nærheden af at have den samme interesse for udformning som brillestel.

I gamle dage var der ikke den store variation i briller og for mange unge var det derfor en dødsdom at få briller, modemæssigt. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Næsten alle modehuse har briller på programmet, så man kan iklæde sig Gucci eller Hugo Boss og være med på noderne. Ja, der er endda de, der har briller uden styrke for modens skyld.

Tom Ford brille

Hvor finder jeg inspiration til brillemoden?

Brilleklubben har undersøgt, hvad danskerne søger efter af brillemærker. Over 80 forskellige mærker er det blevet til. Ved at se på listen, får du inspiration til at søge videre efter mærker du ikke har hørt om, men er super flotte.

For mode drejer det sig om at være først. Har du set de seneste modeller fra Carrera, Dita, Etnia Barcelona, Persol, Porsche Design eller Rodenstock? Du vil sikkert blive overrasket.

Hugo Boss brille

En genvej til de dyre mærkestel

Det er en dyr fornøjelse at købe mærkestel. Prisen når let over 3.000 kr. På Internettet er der imidlertid opstået en lang række butikker, som giver store rabatter på mærkevarerne.

Der er sikkert Internetbutikker, som sælger forfalskninger, men de butikker, Brilleklubben henviser til, sælger originale produkter.

Vi forklarer i tekst og video, hvordan man finder mærkevarebriller til langt under halv pris i Internetbutikkerne. De største har dansk kundeservice og kan kontaktes via danske telefonnumre.

Alle leverandørerne har dog det tilfælles, at de fokuserer på stellene og ikke glassene. Du kan derfor kun købe briller med enkeltstyrke. Briller med glidende overgang kræver præcis tilpasning. Det er Brilleklubbens speciale.

Vi forklarer, hvordan du køber brillestel på nettet.

Brillestel med præcision online

Med vores unikke breddemål har Brilleklubben løst et stort problem ved køb af briller på nettet: Vi giver dig mulighed for let at sammenligne størrelsen af din nuværende brille med vores stel. Frem med tommestokken, som på billedet nedenfor. Du måler her bredden af brillen, fra glaskant til glaskant. Hvis denne er 116 mm, finder du samme størrelse her i butikken, hvor denne brillestørrelse er angivet som B116 i brillens navn.

Måling af brillestellets bredde
Måling af brillestel – her er bredden 116 mm mellem de yderste glaskanter. Brillens navn er B116 EL1622 c3 50 20 140

Vores breddemål er unikt for webbutikker. De andre angiver størrelser efter de tre gængse mål: glasbredde, brobredde og stanglængde. Disse er for brillen ovenfor angivet som 50, 20 og 140. Breddemålet er langt enklere og sikrer præcision i dit stelvalg. Du måler bare brillen med en tommestok eller lineal.

Stellene du finder her på siden er alle uden modemærker. Ofte er det dyreste ved et designerstel den licensbetaling, der går til et modehus. Det er du fri for her. Vi giver dit 100% kvalitet for pengene. Trods den lave pris, står vi 100% inde for kvaliteten selv med priser på 3 – 500 kr.

Hvorfor er der ikke 70% rabat på Brilleklubbens stel?

I forhold til den traditionelle optiker er vores fortjeneste meget lav, så vi kan levere til gode priser hele året. Hos mange optikere er der et krav om køb af glas til normalpris, hvis man ønsker den store stelrabat. Ved køb af stellet alene, gælder rabatten pludselig ikke.

Hvordan finder jeg den rette brillestørrelse på nettet?

Den enkleste metode er at måle bredden af dit nuværende stel med en tommestok og søge efter samme bredde på nettet. Hos Brilleklubben indgår bredden i stelnavnet, så man let finder rette størrelse. Bredden behøver ikke nøjagtigt at være den samme som din nuværende brille. En forskel på 3 mm er fint.

Er der kvalitetsforskel mellem modemærke brillestel og brillestel uden mærke?

For stel til samme pris vil modemærke stellet typisk have lidt lavere kvalitet. Ingen modemærker er involveret i brillefabrikation og mærket er således alene en ekstraudgift, hvor fabrikanten betaler en licens/royalty til modehuset.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.