fbpx
Brillestel

Brillestel – når mode og sundhed rummes i ét produkt

Om briller siger man ofte, at det drejer sig om at se godt og se godt ud. Stellet drejer sig ofte om at se godt ud. Her giver vi et par tip om køb af stel.

Brillestel er på samme tid en modeartikel og medicinsk udstyr. Høreapparater, kørestole eller krykker kommer ikke i nærheden af at have den samme interesse for udformning som brillestel.

I gamle dage var der ikke den store variation i briller og for mange unge var det derfor en dødsdom at få briller modemæssigt. Sådan er det ikke længere.

Næsten alle modehuse har briller på programmet, så man kan iklæde sig Gucci eller Hugo Boss og være med på noderne. Ja, der er endda de, der har briller uden styrke for modens skyld.

Tom Ford brille

Hvor finder jeg inspiration til brillemoden?

Brilleklubben har undersøgt, hvad danskerne søger efter af brillemærker. Over 80 forskellige mærker er det blevet til. Ved at se på listen, får du inspiration til at søge videre efter mærker du ikke har hørt om, men er super flotte.

For mode drejer det sig om at være først. Har du set de seneste modeller fra Carrera, Dita, Etnia Barcelona, Persol, Porsche Design eller Rodenstock? Du vil sikkert blive overrasket.

Hugo Boss brille

En genvej til de dyre mærkestel

Det er en dyr fornøjelse at købe mærkestel. Prisen når let over 3.000 kr. På Internettet er der imidlertid opstået en lang række butikker, som giver store rabatter på mærkevarerne.

Der er sikkert Internetbutikker, som sælger forfalskninger, men de butikker, Brilleklubben henviser til, sælger originale produkter.

Vi forklarer i tekst og video, hvordan man finder mærkevarebriller til langt under halv pris i Internetbutikkerne. De største har dansk kundeservice og kan kontaktes via danske telefonnumre.

Alle leverandørerne har dog det tilfælles, at de fokuserer på stellene og ikke glassene. Du kan derfor kun købe briller med enkeltstyrke. Briller med glidende overgang kræver præcis tilpasning. Det er Brilleklubbens speciale.

Vi forklarer, hvordan du køber brillestel på nettet.