Brilleglas – samme som hos optikeren – check online pris

Brilleklubben tilbyder knap 170 typer brilleglas og mange forskellige overfladebehandlinger, men det ville være stærkt forvirrende at vise dette i en lang prisliste. I stedet har vi valgt kun at vise de typiske glas en brillebruger har behov for. Har du et specielt behov, fx fordi du har fået et tilbud på glas fra en optiker, som du synes er for dyrt, er du velkommen til at bede om en pris ved at kontakte os. Ring eller brug vores kontaktformular.

Overordnet er der to typer brilleglas: enkelt- og flerstyrke, der kan være designet på forskellig vis. Glasmaterialet kan være i forskellige materialer, der har egenskaber som fx klart, farveskiftende eller polariserende. Brilleklubbens særkende er, at vi som eneste webshop tilpasser brilleglas efter dit brilleportræt. Det giver det bedste resultat og er essentielt når du køber briller med flerstyrkeglas. Årsagen er, at flerstyrkeglas skal tilpasses med millimeterpræcision. For enkeltstyrkeglas er præcision mindre vigtigt. Ofte giver det bedst mening at købe enkeltstyrkeglas sammen med stellet. Så betaler du kun for forsendelse én gang.

Brilleglas

Selvom vi kalder det brilleglas er alle vores glas lavet af moderne plastik. Plastik er blødt og giver genskin. For at gøre glasset hårdt, reflektionsfrit og let at vedligeholde, leveres glassene med en super antireflekterende overfladebehandling, som er vand- og smudsafvisende.

Bemærk, at priserne er “med det hele” – der kommer ikke ekstraudgifter til fragt eller overfladebehandling!

Enkeltstyrkeglas

Enkeltstyrkeglas er glas med samme styrke overalt på glasset. Dette er hvad man vil betegne som almindelige briller til lang- eller nærsynede. Er man ramt af alderssyn, vil man måske have behov for briller til afstand og læsning. Her er medtaget to typer enkeltstyrkebriller: Klare glas og solglas

Flerstyrkeglas

Flerstyrkeglas er for os med alderssyn. Det er vanskeligt at læse det med småt og man har derfor behov for en læsebrille. Flerstyrkeglas kombinerer afstands og læsebrillen i ét.

Der er to hovedtyper flerstyrkeglas: Bifokale og glidende overgang. Bifokale er et almindeligt brilleglas, hvori der er indgraveret et læsefelt. I læsefeltet er styrken til læsning. I resten af glasset er styrken til afstand. Briller med glidende overgang har også afstands- og læsefelt. Mellem disse glider styrken flydende. Det giver skarphed på alle afstande. En særlige brille med glidende overgang er skærmbrillen, hvor der fokuseres på arbejde ved skærm og ud til et par meters afstand. Den giver særligt bredt synsfelt til skærmarbejde og læsning, men ikke kan bruges til afstandsyn.

Bifokale glas

Bifokale glas fås i mange versioner, men det mest almindelige er D-udskæringsglasset, som vi viser her. Bifokale glas vælges af de, der ikke kan vænne sig til glidende overgang og kræver klare og uslørede synsfelter. Bifokale glas er en ældre teknologi end glidende overgang og er derfor billigere. Årsagen til at de fleste mennesker vælger glidende overgang er, at overgangen, modsat læsefeltet i den bifokale brille er usynlig. Det ses således ikke, at man bruger briller til alderssyn.

Briller med glidende overgang

Briller med glidende overgang opdeles typisk i tre – fire kategorier. Enten bronze til platin eller basic til individuel. Jo bedre glas, jo flere mål medtages i design af brilleglasset. Se vores detaljerede forklaring om skræddersyede brilleglas.

Skræddersyet glidende overgang er højeste kategori, som giver det bredeste synsfelt. Med det brede synsfelt vænner man sig hurtigt til briller med glidende overgang. Netop tilvænning er et stort emne, når man taler glidende overgang. Alle vores briller med glidende overgang har bredt synsfelt – vi har således kun Platin. Det specifikke glas (klart, farveskiftende og polariserende) er angivet under hvert produkt.

Det klare glas med skræddersyet glidende overgang er det mest populære glas. Glasset er lavet af klart materiale og med en super antireflekterende overfladebehandling, som er vand og smudsafvisende.

Klart glas

Farveskiftende glas

Det farveskiftende med skræddersyet glidende overgang er populært for den lysfølsomme. Glasset er lavet af klart materiale, men har en film, som bliver mørk i solens UV stråler. Der er tale om Transitions gen. 8, som er det bedste indenfor denne kategori. Glasset har en super antireflekterende overfladebehandling, som er vand og smudsafvisende.

Polariserende glas

Polariserende glas fjerner genskin fra vand og blanke overflader. Det er den perfekte løsning til bilkørsel og sejlads, hvor man møder megen genskin. Glasset har en super antireflekterende overfladebehandling, som er vand og smudsafvisende.

Skærmglas

For dig der arbejder ved skærmen og har behov for læsebriller til læsning, er skærmglas den perfekte løsning. Skærmglas er som udgangspunkt en læsebrille, der giver meget stort læsefelt på læseafstanden omkring 40 cm. Til forskel fra en almindelig læsebrille, har skærmglasset en glidende overgang, der også tillader skarphed på skærmafstand på omkring 70 -100 cm. Glasset har en super antireflekterende overfladebehandling, som er vand og smudsafvisende.

Solbrilleglas

Solbrilleglas til dig, der ønsker luksus solbrilleglas med antirefleks og hærdning. Pris er med montering og fragt.