fbpx
Nye glas til gamle briller

Nye glas til gamle briller

Nye glas til dine gamle briller giver god mening, hvis dine styrker har ændret sig, du har fået en grim ridse i glasset eller bare er rigtig glad for et gammelt stel. Som udgangspunkt skal begge glas skiftes, når man går i gang med at skifte glas.

Udskiftning af glassene alene er det mest bæredygtige valg du kan tage når styrkerne skifter og så er du jo sikker på, at brillerne passer. For stel er det som med jeans, jo ældre, jo bedre sidder de.

Glasprisen er den samme som for nye stel

Glasprisen er den samme for gamle som for nye stel. Vores stærkeste tilbud er skræddersyet glidende overgang med ekstra bredt læsefelt til kun 1500 kr. Hos den traditionelle optiker koster disse glas over 7000 kr. Enkeltstyrke er naturligvis billigere fx 500 kr for solbrilleglas. Kontakt os gerne for et konkret tilbud eller læs mere om vores glas.

Glidende overgang med avanceret præcision

Tilpasset med din mobiltelefon

Vores glas med glidende overgang er den mest moderne type – Skræddersyet med glidende overgang. Som eneste webbutik skræddersyr vi dine glas med avanceret præcision ved hjælp af data fra din mobiltelefon!

Læs meget mere om de store fordele ved skræddersyede brilleglas.

Nye glas i vintage briller

Vintage tøj og briller er hipt. Mange butikker og loppemarkeder har fine gamle vintage briller. Det kan også betale sig at gå på jagt efter vintage stel fx på Facebook, Den Blå Avis, Gul og Gratis. Her ser du det bæredygtige chik genbrug i fuldt flor. Typisk er der tale om mærkevarer, som folk ikke bare vil smide væk, fordi stellet stadig har stor værdi. Lindberg, Gucci og andre mærkevarer fås ned til et par hundredrede kroner, så det betaler sig at lede . I skrivende stund er der omkring 200 brugte stel stel til salg på Den Blå Avis.

Skift af glas – et par tips

Skift af glasset i et gammelt stel kræver normalt ikke mere besvær end i et nyt. Naturligvis skal stellet rengøres grundigt. Hos Brilleklubben rengør vi brugte stel i et ultralydskar før skift af glas. Stellet bliver normalt som nyt. Under rengøringen kan lakken dog skalle af. Særligt, hvis der er tale om titanium stel. Maling kan have svært ved at binde på titanium stel. Derfor må man forvente lidt patina, når der er tale om lakerede titanium stel.

Nye glas til gamle briller med montering og fri fragt for halvbriller
Halvbrille

For halvbriller, hvor glasset holdes fast af en nylon streng, vil der typisk være en ekstraudgift da nylonstrengen måske skal skiftes. Ellers risikerer du efter kort tid at brilleglasset falder ud af stellet. Typisk er udgiften dog kun omkring 100 kr.

Hos Brilleklubben laver vi ikke rammeløse briller, hvor stænger og bro er monteret direkte på glasset. Årsagen er, at sådanne briller af og til skal strammes og justeres. Det kræver derfor en optiker i dit nabolag, så du let kan få brillen repareret.

Nye glas til gamle briller med montering og fri fragt for rammeløs brille
Rammeløs brille

Hvis du køber en brugt brille, skal du justere brillestængerne, så de sidder korrekt bag ørene. Det er normalt ikke et problem, da stængerne er relativt bløde og bøjningen kan justeres, lidt ligesom piberensere.

De letteste briller at justere er altid de med næsepuder, da de kan justere for næsestørrelsen. Så har du ikke mulighed for at prøve brillerne på, anbefaler vi briller med næsepuder. Sørg dog altid for at kunne returnere brillerne, hvis de alligevel ikke passer dig.

Opsummering

Hvordan køber jeg nye glas til en gammel brille

I vores brilleglas shop kan du bestille glidende overgang og bifokale glas til din gamle brille. Vi skal bruge billeder af dig med brillen på, så vi kan skræddersy glasset med avanceret præcision.

Hvad koster det at skifte glas i en gammel brille

Hos os er det er samme pris at få glas i ny og gammel brille – fragt og montering er altid gratis. Mange optikere tager ekstra, når man ikke køber nyt stel.

Skifter I glas i alle typer briller

Vi skifter glas i alle typer briller, med undtagelse af rammeløse stel. Rammeløse stel kræver hyppig justering og bør købes i din nærhed.

Hvor kan jeg købe vintage briller

Loppemarkeder, Den Blå Avis, Gul og Gratis og Facebook har rigtig mange vintage briller.

Hvilke briller er lettest at tilpasse

Briller med næsepude er lettest at tilpasse, da næsepuden kan justere for næsestørrelse.

Ring til os
Sådan bestiller du
Sådan bestiller du