Coronasikkert brillekøb på nettet

Her vil vi forklare, hvordan du kan købe briller med skræddersyet glidende overgang hjemmefra. Hjemme er det sikreste sted at opholde sig under Coronapandemien. Mange har derfor tyet til netkøb, så man undgår smitte.

Der er allerede rigtig mange netbutikker, hvor man kan købe stel og brilleglas med styrke. Både stel og glas er af samme kvalitet som hos optikeren. Ja ofte er det identiske produkter, når vi taler om mærkevarer, men prisen på nettet er 50 – 70% billigere end hos optikeren. Se vores liste over .dk butikker, hvor du kan få hjælp på dansk, se link.

Når du køber briller på nettet, skal du indtaste dine styrker fra seneste brillerecept. Det er vigtigt, at de briller du har med seneste brillerecept stadig passer dig. Du kan eventuelt selv måle din synsstyrke med en synstavle. Vi har lagt en synstavle i følgende link.

Sammen med styrkerne, skal du indtaste din pupilafstand, PD, for højre og venstre øje. Det er afstanden fra midten af brillen til pupillen. Typisk står dette også i brillerecepten og for enkeltstyrke vil det være tilstrækkeligt, da styrken i hele brillen er ens. Har du høje styrker (over 3 ,00), skal PD være helt præcis, så du undgår prismatiske fejl.

Skal du bruge glidende overgang, kan du ikke selv måle PD. De fleste optikere måler PD med et iPad kamera. Det giver den højeste præcision. Heldigvis har du selv adgang til et glimrende kamera i din mobiltelefon. Hos Brilleklubben kan du bestille briller med glidende overgang, som vi tilpasser med analyse af dine billeder. Vi skal bruge tre billeder af dig, så vi kan tilpasse brillen på skræddersyet maner. Det betyder, at vi tilpasser brilleglasset til dig og dit stel – afstand mellem øje og glas og horisontal og vertikal vinkling af glas.

Er det muligt at bestille briller hjemmefra?

Flerstyrkeglas med avanceret præcision

Ja, der er rigtig mange butikker på nettet, hvor du kan bestille briller med styrke. Styrkerne finder du i din brillerecept. For glidende overgang skal du bruge tilpasningsparametre. Brilleklubben tilbyder dette.

Hvordan tilpasser jeg glidende overgangsbriller hjemmefra

På samme måde som salgsassistenten hos optikeren tager billeder af dig og din brille, skal du have en ven til at tage billede af dig på mobiltelefon. Detaljerne forklares grundigt på Brille-klubben.dk

Er der garanti, når jeg bestiller briller på nettet

Ja, der er altid garanti, når du bestiller på nettet. Typisk har du mellem 1 – 3 måneders returret og to års produktgaranti.

Ring til os